Ansvarstagande

Det är viktigt att ta ansvar

Det är viktigt för oss att ta ansvar för hur vi påverkar det samhälle vi verkar och lever i. Därför vill vi göra vad vi kan för att värna om människan, bevara vår planet och skapa långsiktigt hållbara affärsrelationer.

Hållbarhetsrapport 2023

Vi är stolta över att presentera vår första hållbarhetsrapport. Vi har inget lagkrav på hållbarhetsrapportering, men det är viktigt för oss att ta ansvar för hur vi påverkar det samhälle vi verkar och lever i. Tillsammans hjälps vi åt att transparant, målmedvetet och ansvarsfullt driva arbetet framåt mot en mer hållbar och ansvarsfull framtid.

Läs rapporten

Våra medarbetare är betydelsefulla

Det är bevisat att träning gör oss starkare, friskare, gladare, piggare och till och med lite smartare. Egenskaper som vi givetvis vill att våra medarbetare ska ha. Därför får alla anställda hos Home of Textile ledig tid i utbyte mot träning.

Varje morgon bjuder Home of Textile alla medarbetare på frukost. Vi samlas kring ett uppdukat frukostbord en liten stund för att äta tillsammans och umgås. Det gillar vi.

Handgjord Ecomixskål

Ecomix - produkter gjorda av naturliga råvaror.

Vi strävar efter att arbeta med fler långsiktigt hållbara produkter. Våra handgjorda ecomixprodukter består av överblivet papper, kalkpulver och kåda. Ett betydligt bättre alternativ för både naturen och ditt hem.

Människan är viktig för oss

Home of Textile sponsrar Loza Foundation

Stiftelsen Loza Foundation arbetar för att förbättra för och hjälpa de mest utsatta människorna i Europas fattigaste länder. Bidrag från både privatpersoner och företag gör det möjligt att kunna genomföra konkreta hjälpprojekt på plats.

Läs mer eller kanske ge ett bidrag

Divyendu Anand är en designer som tar ansvar för människan

Vi samarbetar med den indiska designern Divyendu Anand. Hans globala icke vinstdrivande verksamhet verkar för att stötta konstnärer och hantverkare som vill skapa för att åstadkomma social enighet och kulturell upplysning. Det blir ett ekosystem för skapande och uttryck för ett större syfte. Vi vill stötta detta för att kunna ge dig former som ger estetik och gränslös glädje i ditt hem. Former skapade för att förstärka både din inre och yttre skönhet.